luni, 24 februarie 2014

Doar.. DISPARI!

   E frumos nu? Când mândria, orgoliul și ego-ul le pui mai presus de toate nu? Când tot ce a-ți realizat ai năruit într-o secundă printr-o decizie care i-a ucis inima? E frumos? Te simți mândră?
   Nu s-a aruncat legat la ochi în nicio prăpastie, tu l-ai împins acolo, iar noi toți am întins mâna să îl ajutăm, dar el.. credea doar în iluzia ta.
   Ar fi cazul să te maturizezi și să nu îți etalezi "suferința" pe site-uri de socializare. În plus, așa-zisele cuvinte nu mai au niciun rost, nu au puterea de a schimba ceva.
   Nu e orb și nici fraier, doar a deschis ochii larg și a văzut ce persoană ești. Nu a pierdut nimic, ci din contră a câștigat multe...
   TACI!!! SĂ NU MAI AUD VREUN CUVÂNT DESPRE "IUBIRE" DIN PARTEA TA! Arunci vorbe în stânga și în dreapta cum că meriți mai mult, mai bun, vezi să nu! Nu meritai nimic din ceea ce ți-a oferit el și mai ai tupeul jegos să te ridici și să zdrăngănești cuvinte MARI pentru cineva care tratează totul cu o indiferență desăvârșită.
  Ceea ce mă omoară este că ai îndrăznit să rănești persoana la care eu țin cel mai mult! Ai îndrăznit să ștergi zâmbetul ce îi înseninează fața chiar și pentru o secundă.
  Dacă ai reușit să schimbi ceva de-a lungul timpului... iată că ai dat cu piciorul în baltă și totul s-a întors la cum a fost înainte, dar.. cum așa ceva este lipsit de valoare pentru tine, ce mai contează, nu? :)
  Tot ce poți să faci acum.. este să dispari. Fă-te nevăzută. Pleacă! Și fă-ne favorul de a nu te mai întoarce. Noi n-avem nevoie de tine...

2 comentarii:

  1. Mie imi place mult proverbul : Ce tie nu iti place, altuia nu ii face.
    Se pare ca acea persoana nu se gandeste deloc la aceste cuvinte.
    Ei bine, asa cum ea i-a ranit pe altii si altii o vor rani pe ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mult îmi mai place și mie proverbul ăla.
      Persoana respectivă se gândește doar la ea. Face pe victima doar atât. Nu-i vreau răul (aici merge proverbul: "Cine sapă groapa altuia cade singur în ea."), vreau doar să înceteze, să nu își mai etaleze "suferința" pe site-urile de socializare și să se facă nevăzută. Să se desprindă de tot de noi. :-j

      Ștergere