duminică, 6 octombrie 2013

Grasă/slabă; Slabă/grasă..

   Pam, pam, pam! Deja știți de ce subiect mă leg..asta .. din titlu. Este un subiect destul de delicat. Să vedem. O să mă leg de câteva tipe foarte drăguțe care arată super bine dar ele se văd grase: Bianca, Diana, Lavinia, Mădălina și Ioana. (Fetilii să nu vă supărați!).
   Sunt fete ce au o greutate nu mare....se învârt în jurul a ..50-60 de kg. (Vă asigur eu că așa e!) Ce pot să spun..NU SUNT GRASE! Și îmi vine să le dau în cap când le aud. -.-" Băi frate voi arătați super bine. Vă cunosc de o grămadă de timp și mereu vă aud cu "Sunt mare!" , "Sunt uriașă!", "Vaii ce grasă sunt!" ..  Serios? Serios, voi vă bateți joc de mine?! Arătați chiar foarte bine!!! Sunt tipe care sunt atât de mari încât aproape întrec un elefant și voi sunteti "grase" ? Neaa! Vă înșelați amarnic în privința asta! Sunt fete care și-ar dori să aibă un corp ca al vostru și nu glumesc când spun asta. Sunt acele anorexice care se.. "tem" de mâncare și sunt și acele tipe mari cât un hipopotam. Alea ar dori o siluetă ca a voastră.
   Uitați-vă la mine! Eu? Eu sunt slabă..sunt ceva de genul.. "Două bețe înfipte în c*r, aparat de mers pe drum." .. pe bune! Mi-aș dori să fiu ceva mai plinuță. Eu am dita parantezoiu taică! Apăi dacă mă mai urc și pe tocuri... o.o ... O să arăt ca moartea! -.- Voi în schimb sunteți perfecte! :3 Așa că nu vă mai plângeți atât! Zâmbiți și fiți mulțumite de corpul pe care îl aveți și nu mai puneți la suflet toate răutățile spuse de lume că lumea e invidioasă. Capiș?! :-w
Vă pup! :-*

2 comentarii:

  1. Aşa sunt fetele din ziua de azi. Fac din ţânţar armăsar. La fel şi cu un coş. Cunosc destule fete care au tenul impecabil şi totuşi se dau cu un kg de fond de ten pentru că au faţa "plină de coşuri" (invizibile).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc și eu fete de genul..care se dau cu o tonă de .."glet" *cum îi spun eu* pe față .. deși au un ten perfect curat! Dar mna..fiecare face ce vrea. :)
      În schimb fetele de care am vorbit.. arată foarte bine... însă câteva din ele pun la suflet vorbele rele.. și mna.. eu vreau doar să le încurajez. Prin acest "mesaj" vreau să subliniez faptul că .. nu contează ce spune lumea, dacă tu te simți bine în pielea ta. Tu poate îți găsești defecte, dar în ochii altora arăți perfect. :)

      Ștergere