vineri, 9 august 2013

Try again!

   Într-o lume plină de ură, de vise năruite, de întuneric tot ceea ce poți să faci tu este să pretinzi că ești un războinic al luminii. Ceea ce trebuie să faci este să îți folosești puterile, darurile de la Dumnezeu și să lupți! Să încerci să readuci la viață ceea ce alții au stricat.
  Când tu simți că nu mai poți, că ești frânt.. nu te da bătut. Nu renunța! Încearcă din nou, și din nou.. până când vei reuși. Un om ce renunță de la prima nereușită este un om ce nu a încercat! 
  Uneori nu tu îi protejezi pe ceilalți, ci ei te protejează pe tine prin încrederea lor. Atunci.. în numele celor pe care tu spui că îi protejezi .. nu ai voie să te dai bătut. Ești obligat să te ridici, cu capul sus și să continui lupta. 
  Care luptă? Cum care? Lupta pentru a reinstaura pacea, iubirea, frumusețea ce era o dată ..pe acest tărâm. Dacă unii l-au distrus, e de datoria noastră să readucem totul la.. "normal" .
  Așa că.. luptă! Nu te lăsa mai prejoz! Crede în puterile tale și în caz că ai ajuns la pământ..RIDICĂ-TE ȘI ÎNCEARCĂ DIN NOU! :)

2 comentarii: