duminică, 28 iulie 2013

Dragostea..

   Dragul meu prieten e o întrebare destul de bună. Dragostea? Dragostea e un sentiment frumos, unic și plin de fericire tot odată, dar un singur pas greșit poate transforma acest sentiment în ură. Poți spune că e un sentiment fragil..
   Nu e dragoste când pierzi dai un like sau un comentariu la nu știu ce poză pe facebook. Nu e dragoste nici atunci când vorbești pe chat, mess, skype sau mai știu eu ce alte minunății.
   Prietene pentru mine dragostea e acel fior pe care îl simți când persoana iubită îți oferă o banală îmbrățișare. E dragoste atunci când tu ești supărat, dar persoana iubită vine și își cere scuze, luând vina asupra ei doar pentru simplul fapt că vrea să te vadă zâmbind. E dragoste atunci când, pe stradă, face fel de fel de fețe amuzante, iar tu nu mai poți de râs. Și cel mai important..nu îi este rușine. Când te privește blând, analizându-ți fiecare mișcare..e tot dragoste. Când simți că lângă el sau ea ești un întreg, atunci e dragoste.
  Știi când e dragoste? Când simți miliarde de fluturași în stomac doar pentru că te-a privit. Când acea persoană e în fața ta, iar tu..arăți ca un rac fiert și nu știi ce să spui. Când ai un zâmbet tâmp pe față atunci când privești persoana respectivă. Când mai sunt câteva minute până când vă veți revedea și acele minute ție ți se par ore. Când tu te aștepți la un sărut, dar acea persoană te pupă părintește pe frunte. Când îi știi toate calitățile și defectele persoanei apropiate, iar tu ții la ea cu toate astea. Atunci e dragoste!
  Vezi amice? Asta înseamnă dragostea pentru mine. Nu like-ul de la o poză, nu comentariul de la alta, nu poke-ul ăla și nici inimioara de pe timeline. De asemenea nici conversațiile de pe mess sau chat. Un "Te iubesc!" spus în față e de un milion de ori mai dulce și mai adevărat decât niște cuvinte citite pe un ecran micuț. :)
  Sunt lucruri mărunte, dar nu și grele. Toate astea au frumusețea lor, dar e trist căci nu toți pot vedea asta.

Un comentariu: