sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Fără titlu!

   Vrei să spui ceva, vrei să te faci auzit. Țipi, urli, zbieri..și ai senzația că nimeni nu te aude. Că nu ești băgat în seamă. Vrei să te faci remarcat prin felul tău de a fi, prin concepțiile tale. Vrei să arăți lumii că nu ești un simplu om obișnuit, însă când observi indiferența cu care ești tratat îți vine să renunți. Îți vine să îți iei catrafusele și să te cari în altă parte cu speranța că acolo vei fi ascultat. Te chinui să ajungi în vârful piramidei și când aproape ai ajuns lași o persoană să îți dea o palmă .. prin cuvinte .. și ajungi de unde ai plecat. Termină că ești penibil!
  Vrei ceva? Spune!
  Vrei să te faci auzit? Fă-o! dar prin fapte, nu prin vorbe!
  Nu te mai lăsa călcat în picioare de orice gândac! Ridică-te și mergi mai departe! Nu te da bătut de la prima căzătură, cu toții avem vânătăile, juliturile și cicatricele noastre. Rămâi puternic chiar dacă totul se duce în jos. Viata are dealuri și câmpii. *chicot*
  Când aproape ai ajuns în vârf, nu te lăsa! În sufletul tău zace o putere nemărginită. O putere care te poate ajuta să treci ușor peste obstacole. Folosește-o cu cap. :)
  Dar ține minte un lucru, când ai ajuns în vârf nu uita să mulțumești celor ce te-au ajutat. Nu uita de unde ai plecat. Nu uita ce fel de om ești..
  Scump cititor, învață să nu te ascunzi în spatele unor cuvinte. La momentul potrivit, spune ce ai de spus tare și răspicat, verde-în-față. Ocolișurile nu ajută cu nimic. Vei realiza tu o dată...

2 comentarii:

  1. Bun sfat! Încerc să-l urmez dar mi-e destul de greu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să nu te dai bătută niciodată! Continuă. O dată și o dată tot vei reuși. :3

      Ștergere