luni, 2 iulie 2012

O noapte.

  Luni, 2.07.2012, ora 4:33 si eu inca nu am inchis ochii. Nu am somn..toata noaptea m'am foit de pe o parte pe alta in speranta sa adorm, insa nici o sansa. Am stat in pat si m'am gandit la toate tampeniile posibile si imposibile. Cam ganditoare nu?
  5:23 si eu tot nu inchid ochii, iar chestia asta ma enerveaza la culme. Linistea este tulburata de trilul matinal al pasarilor..ahhh....in momentul asta imi vine sa le strang de gat!!!
  Stau cu ochii in tavan cu speranta sa se vor inchide, iar eu voi sforaii si voi fi purtata in taramul ala al viselor, dar degeaba. Din cate observ pana si eu, cea mai mare fana a somnului, vara nu dorm. :]] Si nu pentru ca nu ma lasa gasca sau ca am mancat ciocolata pe seara [cu tot cu ciocolata mancata seara tot dorm] ci pentru ca pur si simplu nu am somn si nu imi pot explica de ce.
  O noapte pierduta in pat..degeaba, fara sa inchid un ochi macar pentru o clipa. Si la ora asta au inceput sa circule si tramvaiele..aha...adio cu somnul meu.
  Frate si cand ma gandesc ca erau nopti in care imi era atat de somn incat eram in stare sa dorm si in fund, doar sa dorm. Iar eu acum stau ca un zobie si scriu pe blog. Ma mai misc din cand in cand ca fantoma prin casa si atat. 
  Nici macar nu stiu cine mi-l citeste. Nici nu vreau sa stiu. Nici macar nu imi pasa. Eu scriu pentru mine. E o modalitate prin care pierd eu vremea. Mai bine cu mine insami pe blog decat cu mii de fitosi pe facebook. x.x
  Sper doar ca la noapte sa inchid ochii si sa dorm dusa. Si daca cineva va indrazni sa ma trezeasca are 3 secunde sa isi zica rugaciunea ..
Sayonara!

Un comentariu:

  1. Ora 03:37 si eu tot nu inchid ochii. Nu pot sa dorm si tot ma gindesc de ce oare, e prea obosit somnul sa treaca pe aici, sunt de vina eu ca inca nu vreau sa visez?... Dar nu,tu esti de vina... gindurile tale ma fac sa gindesc la mii de posibilitati existente si inexistente... la imposibil, magic,ma fac sa rid sa pling, sa zimbesc adevarat.... a ploaie de ginduri ... asa de multe ca nici nu reusesc sa le prind. E magic si ciudat, un sentiment placut imi calatoreste prin inima... da e placut si incalzitot ;'D poate pentru ca ma simt identificata....poate (sunt un milion de posibilitati). Ora 03:43, omg eu astazi ce nu mai dorm? Tarumul viselor ma asteapta (sper sa fie o asteptare amazing:'D) hehe ma duc eu sa incerc sa hibernez un pic micuut...
    P.S. iubesc blogul tau, si nici nam cuvinte sal descriu...o mie de ginduri♡
    ask.fm/BreathtakingTender

    RăspundețiȘtergere