miercuri, 18 iulie 2012

Oamenii din viata mea

  Exista o multime de oameni in viata mea `. Altii care au venit si au plecat, iar altii care au ramas `. Altii care ma cunosc de cand eram mica si inca nu stiu totul despre mine si altii care ma cunosc de cateva luni si gata ma cunosc prea bine `. 
  Persoanele dragi mie sunt persoanele care niciodata nu m'au tradat, care nu m'au lasat la greu si care au fost langa mine mereu `. Acesti oameni sunt persoane pe care le respect chiar daca uneori nu se prea vede `. Au ceva ce ii face speciali `. Si nu prin simplul fapt ca au fost langa mine ci prin faptul ca stiu cum sa se comporte, stiu de gluma, nu sunt fitosi, increzuti si nu mint `. Ei nu m'au judecat dupa felul cum ma comport, cum vorbesc sau cum ma imbrac `. M'au acceptat asa cum sunt si s'au obisnuit cu felul meu de a fi `. 
  Oamenii care ii detest sunt cei prefacuti, mincinosi, fitosi si care judeca mai mereu `. Acel gen de oameni care se cred perfecti desi nu sunt `. Nimeni nu e perfect `. Persoanele care judeca cartile dupa coperti `. Pur si simplu nu ii suport `. Mai bine m'ar impusca cineva in CAP decat sa stau cu asemenea fiinte `. Bineinteles cu totii ar trebui sa incercam sa ne intelegem `. Sa fim mai buni si mai uniti in comunitatea respectiva `. Dar eu nu pot sa ii sufar `. 
 Dar in fine, fiecare are o personalitate diferita si nu voi incerca sa schimb pe nimeni `. 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu