sâmbătă, 2 iunie 2012

Nico..

    E 00:12 `. Nu pot sa dorm `. Ma foiesc si ma intorc de pe o parte pe alta `. Nu, chiar nu pot sa dorm `.   Ma duc in bucatarie imi iau un pahar cu apa, apoi ma asez pe canapeaua rece din sufragerie `. 
   Se aud batai mici in geam `. Ploua `. Ma ridic si ma uit la picurii ce se indreapta spre pamant `. Ma simt atat de singura `. Aveam nevoie de cineva, de cineva care sa ma stranga in brate `. Inchid ochii si deodata imi simt obrazul umed `. O lacrima `. O lacrima ce curge lin pe obrazul meu rece `. Ce e cu mine `.? De ce plang `.? Ma asez din nou pe canapea si ma gandesc `. Ma trezesc de`odata dintr'o stare ciudata `. 
  Simteam cum inima imi batea din ce in ce mai tare, iar respiratia parca mi se taia `. Ce naiba se intampla cu mine `.?! Imi revin incet `. Ma uit speriata in jur `. Nimic `. 
  Ma intind pe canapea si stau cu ochii in tavan `. Pentru o clipa l'am visat pe el..acel cineva care dorea sa imi readuca zambetul pe buze `. Hehe .. iluzii `. Totusi, incerca prin diferite metode `. Nu se dadea batut `. Incepuse sa ma enerveze, dar parca nu puteam sa ies din transa `. 
  Intr'un final reusesc sa revin cu picioarele pe pamant `. Nu stiu cum `. Ma uit pe geam, era deja dimineata, iar ploaia se oprise `. Afara era un miros placut `. Il adoram `. In schimb uram acel sentiment de melancolie ce mil daruia `. 
 10:15 si eu tot la geam sunt `. Nu ma pot dezlipi de el `. Cerul imi oferea fel de fel de imagini, amintiri si toate cele `. Apoi..apare ea `. Ma intreaba de ce sunt trista `. Ii raspund ca nu sunt, insa nu se lasa dusa de nas de raspunsul meu `. Ma cunoaste, stie ca mint `. Ma imbratiseaza, soptindu'mi  sa ma descarc `. In acel moment cad in genunchi, cu capul pe umarul ei, strangand tricoul ei in maini izbucnesc in plans `. Nu incerca sa ma opreasca `. Nu voia `. 

  In cele din urma ma calmez `. Se uita la mine si zambeste `. Ma intreaba daca sunt bine si ii raspund ca da `. Ma imbratiseaza din nou si imi spune ca va fi mereu alaturi de mine `. 
  Aceea era Nico `. Cu parul ei lung, cret si blond; cu ochii ei albastri ca cerul senin sau mai degraba ca marea `. Atunci cand realizez ca e ea `. Am imbratisat'o si i'am zambit `. I'am spus ca ii multumesc si ca ea este speciala `. 
  Nu am sa uit niciodata acel moment cand am cazut, iar ea a fost acolo oferindu'mi mana ca sa ma ridic `. Ea m'a invatat sa inving lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare `. Ea e singura ce nu se lasa pacalita de zambetul meu caci atunci cand sunt trista isi da seama imediat `. Ea e singura care m'a luat de mana si mi'a spus "Vom fi mereu alaturi una de cealalalta" `. Nico este cea care imi sterge prima lacrima ce cade, dar apoi alta nu mai lasa sa cada `. 
** 
  ~Smile, Cori! 
  ~Why?
  ~Because you can.
  ~No, I can't `. 
  ~ Oh, yes `. You can and know you why `.? Because you are a warrior `. You do not quit so easily `. And that makes a fighter `. So..SMILE!
  ~Thank you `.! 
  ~ :)






  

Un comentariu:

  1. Nu am cuvinte `. :o3 Mereu voi fi langa tine , scumpa mea . >:D< ` Tin la tine ca la sora pe care am vrut mereu s`o am . :o3 ` >:D<
    Ehh ... mi`au dat si lacrimile . x_x :x
    <3

    RăspundețiȘtergere