miercuri, 26 decembrie 2012

1D :)

  M'am decis să vă vorbesc puțin de One Direction. Peste tot am auzit tot felul de ”povești„ și ”povestioare„ cum că sunt gay, că nu cântă bine...fel și fel de chestii.
  Am observat că sunt foarte multe persoane cărora nu le place. Mă leg putin de persoana lor. Fraților dacă nu vă place, nu ascultațiș Nu vii îndeasă nimeni pe gât. Plus că le faceți publicitate prin felul vostru de a critica. Eu una ascult 1D [lene să scriu tot numele] și îmi plac.    Nu mă omor după ei dar cântă destul de bine. Și'au câștigat locul prin munca.  [părerea mea] Au fost la X Factor în 2010. Au ieșit pe locul 3. :) Cum am spus fiecare are gusturile lui și nu trebuie criticat în funcție de asta. Dacă mie îmi place rock, iar prietena mea cea mai bună e înnebunită dupa ei eu nu pot lua o tigaie să i'o dau de cap și să îi spun” Huo făă i'a cu apă ce's cu ei.. „ [ am dat un exemplu ]
  Măi, oameni buni, poate că nu or fi ei mariii voci, dar cântă binișor. 
  Ăăăăm..mda..și când întreb pe cineva ”ce părere ai de One Direction?” mi se răspunde cu..: ”îs gaaaaaay..” WTF?! Cum naiba să fie gay când au prietene. Unii gândesc înainte să vorbească? o.o Eu cred că nu.. :-j Whateva' :-j
  Cei care îi ”urâți„ , îi ”detestați” v'aș sfătui să o lăsați mai moale cu comentariile. și simplu d'atii naibii. Cum am spus mai sus nu vii îndeasă nimeni pe gât. ;;] În locul altora care cică îi urăsc nu m'aș fi chinuit să tastez despre ei, mai ales dacă nu îmi pasă.
  Și acum să mă adresez puțin fanelor. Dragele mele, cum mulți spun: NU contează că au bani, palate sau că arată bine. Ceea ce contează cu adevărat în muzică este vocea artistului și felul/modul lui de a transmite emoțiile prin cântecele sale. Dacă Harry arată bine și are o voce de ... îmi rănește urechea nu mă încălzește cu nimic. 
 Am mai văzut pe undeva [ nu mai știu exact pe unde..] despre vedetele Disney că sunt copii cu aere și fără talent și că majoritatea au părinți cu bani, dând și câteva exemple: 
~Miley Cyrus- tatăl ei e cântăreț; 
* Să fiu sinceră Miley are voce. Aere poate o avea, nu spun NU. Dar are talent. 
~China Anne McClain- părinții ei au o casă de discuri;
* Din nou: poate puștoaica are fițe și din partea mea părinții ei pot avea și 5 case de discuri. Dar la 14 ani mi se pare puțin wow să fii și actriță, și cântăreață, și compozitoare. 
   Altfel spus, dacă acești copii nu ar fi avut cu adevărat talent nu ar fi avut ce căuta în lumea celebrităților ca să spun așa.
 Revenind la cei de la One Direction [ ca să închei și subiectul ], fiecare are gusturile lui și nu trebuie criticat. Unora le place ”muzica bună„ și altora.. opusul ca să nu zic altceva. 


Mulțumesc pentru atenție! :)

2 comentarii:

  1. Buna again.
    Imi place felul in care ai abordat subiectul.
    Si eu am trecut prin faze de genul pentru ca sunt singura iubitoare de rock din clasa and restul whatever`...-.-..si toti stau cu ideea ca "ce faci tu toata ziua dai intruna din cap"(ceea ce nu am facut never) asa..sialte chestii...e dificil sa le scoti presupunerile astea din cap si eu chiar nu m`am agitat cu ei..pentru ca nah..
    Anyway. faina postare. si super blog. ^.^
    Chiar sunt happy ca l`am gasit. si trebuie sa spun din greseala. o.o.
    Okay..am scris deja cam mult si poate te plictisesc.mkay.
    La mai multe postari. ^.^

    Hugz and kisses from Saky.=]

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti place ceea ce postez..:-??dar sunt aberatii d'ale mele sau .. Ma rog.. E ca un fel de jurnal.. :-?

    RăspundețiȘtergere