duminică, 25 decembrie 2011

Ajun de Craciun `.!

   E ora 12 amiaza `. Ma trezesc `. Ma pregatesc sa ma duc spre bucatarie `. Cand de o data se aud 3 batai puternice in usa `. Deschid usa si 3 copii cu fete atat de inocente ma intreaba "Primiti cu colinda `.?" ...Zambesc, dar nu raspund si las usa deschisa `. Copii incep sa colinde `. Au niste glasuri atat de suave.. Ma afund in ganduri si nu realizez ca au terminat de cantat `. Trec 5 minute..si imi revin `. Copii se uitau la mine putin speriati `. Ii platesc si le ofer cate o prajitura `. 
  Ma uit la ceas `. E 12:13 `. Ma duc in dormitor sa ma pregatesc `. La 1 trebuie sa ma intalnesc cu fetele `. Mergem cu colinda `. ;)) La 12:33 eram gata `. O sun pe Aly si o anunt ca trec pe la ea `. 
  Ne intalnim toate si ne pornim spre prima fata pe care o colindam : Nico `. Ajungem in fata usii si ciocanim `. Raspunde mama ei `. Si noi punem intrebarea " Primiti cu colinda `.?" Ni se raspunde iar noi incepem colinda : 
 E ajun de Craciun 
Leru`i ler, leru`i ler...
  Dupa ce terminam colinda suntem invitati inauntru `. Intram in sufragerie unde pe o masuta erau asezate prajituri, bomboane si paharele pt suc `. Nico se ridica si incepe sa ne serveasca cu prajituri si suc `. Dupa cateva minute cat am stat la ea, ne ridicam si mergem sa ne imbracam, caci mai avem de colindat `. Plecam urandu`i gazdei "Sarbatori fericite `.!" 
  Tot asa s`a intamplat si la ceilalti `. Ne`au invitat in case care erau foarte calduroase si primitoare `. Ne`au servit cu prajituri si sucuri `. Unii cu vin si bere `. :)) 
  Ei..si in cele din urma ajungem si la doamna noastra diriginta `. Cand am ajuns la scara am intalnit o mica problema `. Nu mergea interfonul.. dar noi fiind copii descurcareti..am rezolvat problema si in sfarsit intram in scara `. Stiam ca doamna diriginta sta la apartamentul 28 `. Pana am gasit noi usa...a durat cv `. :)) Incepem aceeasi colinda : E ajun de Craciun ... `. Doamna diriginta ne invita in casa, unde am mai servit prajiturele si suculete `.:)) 
  Si dupa ce iesim si de la doamna diriginta...urmam eu `. Prima de la coada `. Ajungem la mine si colindam de rasuna scara `. Intram in casa, luam cate o gustare si..muzica la maxim a inceput distractia `. :))
  Melodii vechi dar placute `. Populara, manele si moderne `. Bineinteles nu au putut lipsi din repertoriu Babi Minune, Ionut Cercel si Nicolae Guta `. Apoii normal Pitbull, BUG Mafia si altii `. Toate fetele dansam si cantam `. Baietii..ne admirau ... de pe canapea `. =]] Participantii la acest eveniment au fost : Eu(Ynna), Aly, Nico, Dydyk, Madw, Aduk, Mimi, Medeea. Mitsu si Andrei `. :))

 Bineinteles ca asta s`ar putea sa se repete si de revelion `. :> Eiii nebunii mei va pop `. 
                       Craciun Fericiiiiit `.!!!!!!!!!

     

Un comentariu:

  1. :x Cea mai tare searaaaaaaa `. :x Sa tot ai parte de asa serii `. :)) :x <3 Si eu va iubesc .` :x

    RăspundețiȘtergere