joi, 5 martie 2015

Orice ar fi..

   Trebuie să fii idiot să crezi că ești unicul om de pe pământ care suferă sau care are o viață de rahat. Nimeni nu trăiește o viață ca în filme. Fiecare are problemele lui mai mici sau mai mari și chiar dacă par obstacole imposibile de trecut, le poți doborî! Toată acea putere de care ai nevoie stă în adâncul inimii tale. „Dacă nu ne-am forța să continuăm să râdem, inimile noastre s-ar face țăndări.”
   Orice obstacol ar apărea, gândește-te că orice om pe care îl vezi pe stradă „iubește ceva, se teme de ceva și a pierdut ceva”. Orice obstacol îți apare în cale ai 3 încercări „poți renunța, poți merge mai departe sau poți da totul din tine”. Gândește-te că „atât timp cât respiri, tu ții în viață speranța din inima ta” și orice greu poate fi doborât.
   Și chiar dacă or fi lucruri în lumea asta cărora nu te poți opune indiferent cât de tare încerci, nu te lăsa bătut. Și chiar dacă vei greși adu-ți aminte că „greșelile nu sunt lanțuri ce opresc pe cineva să meargă mai departe, ci mai degrabă sunt ceva ce hrănesc și cresc inima unuia dintre noi”. Și în caz de vrei să renunți pentru că ți-e frică, gândește-te că „frica nu este rea, ea îți spune ce slăbiciune ai și o dată ce îți știi slăbiciunea poți deveni mai puternic decât ai fost vreodată” și poți trece peste orice!
   Nu te lăsa doborât, nu te lăsa înfrânt, te rog ridică-te, fii ca pasărea Phoenix care renaște din propria-i cenușă și orice ar fi zâmbește! Zâmbește pentru că ai un zâmbet foarte frumos și nu merită ascuns!
   Poate că ceea ce am scris acum aici nu te interesează, nu te fascinează sau poate că pur și simplu nu îți pasă, dar „dacă eu ignor un suflet ce încearcă să se arunce în întuneric de unul singur, eu însumi voi fi cea pe care nu o voi ierta niciodată. Asta nu înseamnă că eu te salvez. Eu doar îți arăt calea spre ziua de mâine. Vei merge mai departe sau te vei opri? Tu însuți vei lua această decizie” .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu