luni, 26 martie 2012

O zi..banala..ca si celelalte `.

  E Luni si e 6:30 dimineata `. Imi suna ceasul si eu abea ma trezesc `. >>Oare de ce m'am trezit asa devreme `.?<< In fine..ma ridic din pat si incep sa ma pregatesc sa plec la scoala `. Cu un aer sictirit ma indrept spre dulap sa vad ce haine imi iau `. Neaparat trebuie sa merg la scoala `.? DA `.! >.< Putin suparata si botoasa ma imbrac, ma pieptan, imi fac ghiozdanul, mananc iar la 7:34 o sun pe colega mea ca trec pe la ea `. La 7:40 ies din scara `. La 7:56 ajungem la scoala `. 
**
 E 10:30..ora parca nu se mai termina `. Oricum nu am inteles nimic `. Profesoara parca vorbea limbi straine `. Se uita la mine sa vada daca am inteles, iar eu afirmam dar defapt nu intelegeam nimic `. Incep sa desenez tot felul de porcarii pe caiet `. Se suna de pauza `. Ora parca a durat o vesnicie `. Inchid ochii pt. o clipa si imi asez capul pe banca `. Soarele batea cu putere,dar afara era frig `. Ma trezesc `. Imi pun castile si nu ma mai sunt atenta la nimic din jurul meu `. Nu ma mai interesa nimic `. Tot ce vroiam era sa ajung acasa `. 
  Ma uit pe geam, si vad multimea de copii din curtea scolii care se jucau si alergau de colo-colo..off..ma obosesc prea tare..ma asez in banca `. Imi scot cartile pt urmatoarea ora si dupa realizez ca s'a sunat de ora `. Plictisita si "obosita" astept profesoara `. 
  La 11:15 profesoara intra in clasa..mi'e prea lene sa ma mai ridic..>.< `. Incepe o alta ora lunga si plictisitoare in privinta careia nu pot sa fac nimic `. >>Oare cat mai am de stat in "inchisoarea" asta `.?<< 
  Off..m'am saturat `.!!! Si azi este abea luni si saptamana mea trece cam asa..: Luuuuuniii, Maaaartiiiii, Mieeeeercuuuuuriii, Jooooooooi, Vineri,Sambata,Duminica `. >.< 
**
  In sfarsit `.! Ora 14:00 abea asteptam sa plec acasa `. Ies din scoala si cu greu imi misc picioarele `. Drumul pe care il strabat in fiecare zi mi se parea atat de lung..parca nu se mai sfarsea `. Dupa vreo 10 min. ajung in fata blocului..imi scot cheile din buzunar si ma uit in sus..>>pff..urasc ca stau atat de sus<< `. Agale urc cele 4 etaje..ajung in fata usii, o descui, intru in casa si dau "buna ziua" desi casa este goala `. Arunc ghiozdanul cat colo..si deschid frigiderul `. Nimic ce sa imi placa `. Ma uit pe aragaz..3 oale..`. Ma uit in fiecare si era mancarea mea preferata `. Ma duc ma spal pe maini si ma pun sa mananc `. 
  Imi iau ghiozdanul si ma duc in dormitor `. Il pun pe scaun `. Deschid laptopul, apoi imi scot cartile din ghiozdan `. Le deschid, ma uit peste teme..pff..mi'e prea lene sa le scriu `. Le inchid si le las pe birou `.
  Ora 17:34..ma duc mananc ceva si ma pun la TV `. Imi deschid din nou cartile..off..asa de greu pare.. `. Nici nu ma chinui sa pun mana pe stilou `. Oricum nu aveam de gand sa imi scriu `. Imi era prea lene `. >.<
  Trec orele..21:45..abea atat e ceasul iar mie mi se inchid ochii `. Ma schimb in pijamale si ma bag in pat `. Imi pun castile, iar ultima melodie a fost "B2ST-Fiction"..

                 The next day..aceeasi poveste..:-j..nimic diferit..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu