marți, 29 noiembrie 2011

Nii-nii `.

 In japoneza "nii-nii" vine de la "onii(chan, tan...)" ce se refera la frate. Deci de aici va veti da seama ca in aceasta postare am de gans sa spun cateva lucruri si despre fratele meu mai mare `.
 Pai...am multi colegi, si cunosc multe persoane care au frati mai mari si desi diferenta de varste nu este chiar mare ei nu se prea inteleg. Eii..la mine nu e chiar asa. Poate ca am avut unele neintelegeri si ne`am mai certat si noi ca fratii..dar ne`am inteles bine `. 
 Andrei cred, defapt nu cred..ESTE..CEL MAI BUN FRATE defiecare data a fost acolo sa ma apere, sa ma ajute si sa imi stearga lacrima. As putea sa spun ca nimeni nu are frate ca al meu `.
 Desi diferenta dintre noi este de aprox. 10 ani...nu ne`am batut, nu ne`am dat in gat unu pe altu..si cand spun asta vb serios...(am fost prima din casa care stia ca fumeaza si totusi il protejam), ne bagam unul pt celalalt..etc.
 Fratele meu are o inima mare si un suflet cald si bun `. Andu' (asa il alint eu sau..nii-nii) era ca un boboc de trandafir, un boboc, care inflorea din ce in ce mai frumos `. Acest boboc a primit in fiecare an cate o petala, pana aproape a devenit un trandafir `. Astazi, acest trandafiras, primeste cea dea 23-a petala `. 
 Andrei, sper ca acum si in viitor sa ai parte de multe bucurii, caci viata este ca un munte pe care urci si cobori. Nu trebuie sa te intristezi doar pt. ca ai pierdut o data `. Ridicate si continua, nu e asa greu cum pare `.
 Iti urez un simplu LA MULTI ANI!!! dar ce a venit din inima `. Te iubesc si mi`e dor de tine `. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu