marți, 11 octombrie 2011

Coreea si Japonia

       Aceste doua tari imi plac mult. De ce? 
   Ei bine..Coreea are numeroase trupe cum ar fi 2NE1, B2ST, MBLAQ, 4Minute..etc. care imi plac mult + serialele coreene cum ar fi Dream High, Full House, You`re beautiful..etc. din care poti invata cateceva :D. 

  Japonia imi place pt. ca are ANIMEURILE care le ADOR. Nu stiu altii, dar mie unele animeuri  imi dau lectii. Cateva animeuri mai dragute care imi plac si mie sunt :Fairy Tail(care inca il urmaresc), Gosick, Kaleido Star, InuYasha, Jigoku Shoujo(Hell Girl), Vampire Knight si Vampire Knight Guilty, Kaichou wa Maid-Sama, Lovely Complex, Tokyo Mew Mew [;D], Yu Yu Hakusho, Clannad si Clannad After Story, Naruto Shippuden si D.N. Angell.
      Cam atat am avut de spus despre acest subiect.

3 comentarii:

  1. ;) Victory,victory KOREAA!!!:)) (super junior)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ambele tzari au o cultura si o civilizatzie superba serialele koreeene dau clasa multor seriale americane spre exemplu.
    Iar animeurile facute de japonezi nu se pot compara cu cea ce scot americani cel mai bun exemplu este dragon ball(toate seriile) care si dupa mai bine de 15 ani nu a fost coborat de primul loc ca audientza in intreaga lume fiind cel mai difuazat anime in peste 10 tzari din lume in limba din tzara respectiva.
    Frumoase cuvinte scrise despre acele 2 tzari.
    Felicitari.

    RăspundețiȘtergere